Μου λείπεις. Κάθε μέρα όλο και περισσότερο…

Πέμπτη βράδυ, Γκύζη.

Ξέρεις ότι πάντα μου αρέσει να βάζω χρόνο και τόπο.

Ξέρεις τι μου αρέσει και τι όχι.

Δεν ξέρω πως να σε πω.

Αγάπη μου σε έλεγα. Ακόμα έτσι σε λέω μέσα μου.

Αναρωτιέμαι γιατί έπαψε αυτή η φράση να σε αγγίζει και να μιλάει στην ψυχή σου όπως άλλοτε.

Δεκέμβριο γνωριστήκαμε. Δεκέμβριο χωρίσαμε. Η επέτειος στα δύο χρόνια ήταν και ο τελικός χωρισμός. Τσακωνόμασταν μα τα βρίσκαμε πάντα. Όμως, έφτασε η στιγμή που οι φωνές μας σκότωσαν την καρδιά και χωρίσαμε.

Κλείνω τα μάτια και σε σκέφτομαι. Κλείνω τα μάτια και ζωντανεύουν οι μαζί μας στιγμές. Εκείνα τα πρωινά με το καλημέρα. Εκείνα τα βράδια στον καναπέ. Εκείνα τα μεθύσια με τα τραγούδια και τους χορούς στο δρόμο. Εκείνο το βράδυ στο τμήμα που μου έσπασαν το αμάξι. Εκείνο το βράδυ στο νοσοκομείο που σε έσπασαν στο ξύλο. Εκείνα τα μεσημέρια του Σαββάτου με μουσική και χορούς. Εκείνα τα βράδια της Παρασκευής που τραγουδούσαμε καραόκε και μας έφεραν την αστυνομία. Εκείνο το απόγευμα στη θάλασσα με το ηλιοβασίλεμα αγκαλιά. Εκείνες οι χειμερινές και οι καλοκαιρινές διακοπές. Εκείνα τα ξενύχτια. Εκείνα τα πάρτι. Εκείνες οι παρέες με γέλια και χαβαλέ. Εκείνες οι στιγμές στην αγκαλιά σου. Εκεί τότε. Κάποτε. Μαζί. Εκείνο το πρωί, εκείνο το μεσημέρι, το απόγευμα και το βράδυ, τόσο άδειο χωρίς εσένα πια. Όλα ήταν, μα τώρα δεν είναι.

Έχει περάσει ένα χρόνος. Επέτειος χωρισμού. Μου λείπεις. Κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Αυτά τα Χριστούγεννα δε θα ζητήσω δώρο. Μόνο να μπορέσω να σε δω ξανά. Μακάρι.

Έγραψα το γράμμα. Το άφησα στο σπίτι σου. Αύριο είναι Χριστούγεννα.

#atakaistoria #tsatsakimaria

Άννα, Σε ευχαριστώ πολύ για την ατάκα!

About the author: Maria

Σχόλια;

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί.